Як знищити чорну цвіль навколо вікна

3
Як знищити чорну цвіль навколо вікна
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Восени, коли рівень вологи високий, а у квартирах ще “свіжо”, бо опалення не вмикали, час перевірити стан стіни над вікнами. Часто там буває цвіль, що не лише виглядає жахливо, а й небезпечна для здоров’я.

Подробиці

З цвіллю, що є грибком, варто відразу боротися. Вона швидко поширюється і псує стан покриття, а також всього, що торкається, зокрема штор та тюлі.

Відміряйте довжину ураженого місця над вікном. Візьміть туалетний папір або бинт промочіть білизною. Прикладіть до цвілі і залиште на пів доби.

Через 12 годин вже буде помітно, що цвіль зникне. Проте якщо у вас не білі стіни чи місце, де цвіль, то краще застосувати засіб для обробки цвілі. Аналогічно промочіть і приклейте.

 

попередня статтяЯк замаринувати відбивні, щоб були соковиті
наступна статтяЯк приготувати за 10 хвилин гарбузові оладки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Не пишіть дурниць. Це боротьба з наслідками, а не причиною. Проблема полягає у неправильному монтажі вікон.

    • Дякуємо за вашу думку, але візуальний наслідок прибрати легше, ніж заміни монтаж вікон, правда ж? Не кожен може собі дозволити собі реставрацію, але боротися з грибком та цвіллю все ж треба.
      Ми не писали, що це спосіб боротьби із “причиною”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я