Як правильно сушити волосся без фена

0
Як правильно сушити волосся без фена
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ситуація в країні така, що кожного дня може стати світла. Якщо ви звикли сушити волосся феном, то час дізнатися, як без нього правильно це зробити. При цьому волосся сушиться значно швидше та без пошкоджень.

Подробиці

Ваше волосся швидше висохне природним способом, якщо на вологі пасма нанести бальзам або кондиціонер. Перед розподілом засобу треба віджати волосся і промокнути його за допомогою рушника. Волосся з бальзамом потрібно інтенсивно розчісувати пальцями.

Для того, щоб висушити швидше, використовуйте змінні рушники. При цьому враховуйте, що краще вбирають вологу саме натуральні тканини. Можна використати стару простирадло чи наволочку, максимально увібрати вологу.

Біля коренів волосся можна промокнути вологу паперовими рушниками. Вони ідеально вбирають воду.

Таким чином, ваше волосся не буде термічно пошкоджене і швидко стане сухим. На всіх етапах розчісуйте волосся: спочатку кінчики, потім від середини і лише наприкінці варто чесати від коріння.

попередня статтяЯк приготувати за 10 хвилин гарбузові оладки
наступна статтяЯк замаринувати цибулю, як в ресторані
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я