Торт «Геловвін» — страшенно смачний

0
Торт з гарбузом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хеловвін у нас сприймається як розвага. Перевдягання, конкурси, фотосети — справжній творчий політ фантазії. А чому б до того всього не приготувати ще й тематичний торт. Буде страшно смачно, як і має бути на Хеловвін.

Що треба з продуктів

Нам знадобляться наступні продукти:

  • печиво продовгастої форми — 36 шт.;
  • чорний шоколад — 400 г;
  • м’якоть гарбуза — 300 г;
  • вершкове масло —  135 г;
  • яєчні білки —  5 шт.;
  • яєчні довтки —  3 шт.;
  • сироп цукровий  —  50 мл.

Як приготувати

Виберіть форму та змастіть вершковим маслом. Печиво треба розмочити у цукровому сиропі. Викладіть на дно та по краях форми, утворивши основу.

М’якоть гарбуза поріжте на кубики та поставте тушкуватись у цукровому сиропі протягом 20 хвилин. Якщо ви знайдете в магазині сироп цукрової тростини, буде цікава нота смаку для гарбуза. В інших випадках просто робіть звичайний сироп.

На наступному етапі вершкове масло та шоколад потрібно розтопити окремо з 2 ст.л. води. Білки тим часом збийте в густу піну, додавши дрібку солі. Поставте піну в холодильник.

Гарбуз відцідіть та охолодіть. Наступна дія полягає у з’єднанні розтопленого вершкового масла з шоколадом. Постійно помішуючи, введіть по одному яєчні жовтки. Наступний крок — обережно введіть білкову піну та шматочки гарбуза.

Таким чином, вийшов крем. Половину з нього треба вилити у форму. Зверху викладіть печиво та залийте другою половиною крему. Торт відправте в холодильник на 3-4 години. А декор вже залежить від вашої фантазії. Смачного!

попередня статтяЯк зробити, щоб дрова горіли в чотири рази довше
наступна статтяЩо додати в оладки, щоб вони були пишними
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я