...
ГоловнаЛайфстайлЯк випрати кольорові речі, щоб вони не линяли

Як випрати кольорові речі, щоб вони не линяли

Підпишіться на нас:

Досвідчені господині назвали 5 причин на те, щоб додавати в пральну машинку звичайний оцет.

Така хитрість дозволяє випрати кольорові речі та зберегти їх яскравість, вивести плями. До того ж речі із щільної та важкої тканини стануть значно м’якші на дотик.

Подробиці

Причина перша

Щоб вивести плями від поту чи жиру, сліди фруктів та ягід, оцтом обробляють речі попередньо, а потім додають 50 мл у пральну машину.

Причина друга

Якщо речі просочилися неприємними запахами, наприклад, тютюну чи поту, у відсік для ополіскувача потрібно перед пранням залити 100 мл оцту.

Причина третя

Власники домашніх тварин можуть нейтралізувати запах котячої сечі. Як відомо цей ні з чим незрівнянний аромат іноді змушує відправляти речі прямо на смітник.

Так само, застосувавши оцет при пранні, можна впоратися із запахом, який притаманний речам, придбаним у магазинах секонд-хенду.

Причина четверта

Поправши з оцтом махрові рушники та халати, а також інші пухнасті та кольорові речі, ви довше насолоджуватиметеся м’якістю матеріалу.

Причина п’ята

Оцет допомагає впорядкувати внутрішній пристрій пральної машини і служить засобом профілактики появи плісняви ​​і вапняного нальоту.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...