Як побороти апетит і почати худнути: дієва китайська техніка

0
Як побороти апетит і почати худнути: дієва китайська техніка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звичка їсти багато і часто, переїдаючи під час кожного прийому їжі, спочатку зіпсує вашу фігуру, а потім і життя – воно стане нестерпним, тому що всі думки цілодобово крутитимуться навколо їжі. Як це виправити? В китайській медицині є чудова техніка боротьби з підвищеним апетитом. Про неї розповімо у сьогоднішній статті.

Розповідаючи про боротьбу з ненажерливістю, вважаємо своїм обов’язкам попередити – якщо ви боретеся із зайвою вагою і звірячим апетитом, потрібно обов’язково відвідати лікаря, тому що проблема може бути пов’язана зі здоров’ям, а не зі звичкою істи багато. Коли ніяких відхилень не виявлено, а їжа – це ваше головне захоплення в житті, тоді варто пробувати різні способи позбавитись від цієї поганої звички. А китайська техніка, про яку розповімо у цій статті, має місце бути.

Їжа – пристрасть, апетит – ваш вічний супутник. Що робити?

Якщо це про вас, то техніка, яка привезена з Китаю, допоможе вам керувати голодом. Освоївши її, ви поступово позбавитеся того патологічного почуття, коли вас тягне до холодильника, як магнітом. Ви перестанете постійно їсти перед телевізором та комп’ютером, не будете регулярно балуватися перекусами та десертами. Простіше кажучи, вам не захочеться постійно жувати, щоб почуватися ситим і задоволеним життям. Отже, переходимо до методики!

Ця техніка носить цікаву назву, як і багато вправ з йоги або цигун – «Жабка, що похитується на хвилях». Вона відома не одне тисячоліття і спрямована на приборкання апетиту.

Вправа підходить тим, хто:

  • Хоче схуднути;
  • Не може контролювати апетит і їсть більше 5 разів на добу, причому щоразу досхочу;
  • Сидить на дієті, але відчуває стрес через зменшення звичного обсягу порцій

Як виконувати

1. Випийте повну склянку чистої питної води кімнатної температури. Не поспішайте, пийте повільно, насолоджуючись кожним ковтком.

2. Встаньте приблизно на відстані 1 метр від спинки стільця, обличчям до нього.

3. Обіпріться руками об спинку стільця.

4. Вдихніть на повні груди, щоб легені наповнились повітрям і затримайте повітря.

5. Втягніть живіт максимально сильно, начебто хочете з’єднати пупок із хребтом.

6. У цей час не дихаємо 3-4 секунди.

7. Спокійно видихніть повітря без жодних зусиль.

8. Розслабте живіт.

Робити цю вправу потрібно за 15-20 хвилин до їжі, або ж у разі виникнення сильного голоду, хоча ви нещодавно вже їли. Повторити можна 3-4 рази.

Як це працює

Жодного секрету – розумні китайці просто використовують принципи фізіології. Коли людина голодна, утворюється багато шлункового соку – виникає голод. Якщо виконувати «жабу», то прискорюється рух шлункового соку зі шлунку в кишечник, а значить і звірячого апетиту ви не відчуватимете.

Застереження! Використовувати цю техніку для голодування не можна, вона підходить лише контролю над апетитом. У цьому, до речі, її головний плюс – керувати голодом, тоді ви зможете привести свою вагу в норму, тому що не переїдатимете.

попередня статтяНевдачі при квашенні капусти: 6 помилок, яких припускається кожна друга господиня
наступна статтяЩо додати у фарш, щоб котлети чи тефтелі вийшли, як на картинці: корисні поради
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я