...
ГоловнаКулінаріяГотуємо грінки та брускети з різними начинками на перекус

Готуємо грінки та брускети з різними начинками на перекус

Підпишіться на нас:

Грінки на закуску чи для легкого перекусу — чудова ідея. Для них можна готувати різні начинки, тому кожен раз страва буде смакувати по-новому. Пропонуємо вам декілька ідей для грінок чи брускет, які можна готувати із доступних продуктів.

Як зробити грінки

Справжня грінка виходить не в тостерному виконанні. Найкраще готувати на сковороді. У розігріте вершкове масло треба покласти скибки білого хліба та обсмажити до світло-коричневого кольору. Дивіться, щоб хліб не пересмажився. Серединка має лишатись м’якою. .такі звичайні грінки також дуже смачні.

Якщо ви хочете більш сухий варіант, тоді начинки кладіть просто на хліб. Або його попередньо також можна просто підігріти без масла чи олії на сковороді або грилі. Зі смаками та текстурою треба експериментувати.

Начинка с кисломолочним сиром

Візьміть 25 г кисломолочного сиру та змішайте із 5 г сметани. Додайте 1 яйце, сіль та тмин. Приправа може бути і інша, на ваш смак. Маса має вийти в’язкої консистенції. Викласти начинку на грінку та відправити запікатись у духовку.

Начинка з м’ясом

Відваріть яловиче м’ясо та зробіть з нього фарш. На порцію 50-100 г вистачить. До нього додайте обсмажену цибулю, 10 г сметани, маленьке сире яйце, сіль, перець та мускатний горіх. Перемішайте інгредієнти, викладіть начинку на хліб та поставте запікатись у духовку.

Начинка з мізками

Мізки потрібно відварити у воді з сіллю та оцтом. Зніміть з них плівку та дрібно поріжте. Посоліть та поперчіть. На сковороді у вершковому маслі обсмажте дрібно порізану цибулю. Змішайте її із мізками. Покладіть на скибки хліба та відправте у духовку запікатись до рум’яної скоринки.

Смачного!

 

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...