...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати смачні дієтичні молочні цукерки на сніданок і не тільки

Як приготувати смачні дієтичні молочні цукерки на сніданок і не тільки

Підпишіться на нас:

Цей рецепт прийшов до нас від японських кулінарів, однак, важливо те, що кожен з нас може повторити його у себе на кухні, а також побалувати себе та своїх близьких такими цукерками.

Рецепт дуже простий, інгредієнтів потрібно небагато, тому швидше за все багатьом він сподобається. Тож давайте починати:

Інгредієнти для цукерок:

  • молоко (3,2-3,5 жирність) – 400 мл;
  • крохмаль (картопляний) – 80 грам;
  • рисове борошно – 40 грам;
  • за бажанням можна додати 2-3 столові ложки цукрозамінника або меду

Приготування:

Рецепт досить простий і не вимагатиме особливих умінь. На середній вогонь ставимо невелику каструльку, бажано з антипригарним покриттям. Якщо такої немає, то змащуємо трохи маслом. Додаємо всі інгредієнти, ставимо на повільний вогонь та постійно помішуємо.

Дивимося за тим, щоб маса почала загусати і перетворилася на одну грудку. Як тільки це сталося – знімаємо з плити.

Далі наше завдання все це сформувати у цукерки. Щоб маса не липла до рук, можна трохи змастити їх маслом або тим же крохмалем.

Все! Цукерки готові.

Варіації страви

За бажанням, цукерки можна ще вмочити в розтоплений гіркий шоколад. Таким чином ми надамо цікавого смаку і зробимо цукерки ще кориснішими. Але шоколад обов’язково має бути чорний гіркий.

Крім цього, можна додати під час приготування какао для забарвлення абоще більше, якщо хочете, щоб какао добре відчувався.

Такі цукерки рекомендується їсти на сніданок, оскільки незважаючи на те, що хоча вони і дієтичні, то за рахунок крохмалю цукерки досить калорійні, проте це буде набагато краще, ніж покупні солодощі. Вживати бажано у свіжому вигляді, але 1-3 доби можна зберігати й у холодильнику.

Приємного апетиту!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...