47-річна зірка Пенелопа Крус зявилася на публіці в шикарній яскраво-червоній сукні

0
47-річна зірка Пенелопа Крус зявилася на публіці в шикарній яскраво-червоній сукні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В нью-йоркському музеї сучасного мистецтва відбувся щорічний гала-вечір на честь видатних представників кіноіндустрії, який за традицією проходить за підтримки Chanel. У різні роки героями урочистостей ставали Джордж Клуні, Мартін Скорсезе та Лора Дерн, а цього року зіркові гості зібралися, щоб відзначити заслуги Пенелопи Крус — не лише видатної актриси, а й музи Карла Лагерфельда та давньої подруги французького модного Будинку.

Для важливого заходу Пенелопа, звичайно ж, обрала тотал-лук Chanel. 47-річна зірка одягла червону атласну сукню-максі з асиметричним подолом та завищеною лінією талії. Глибоке декольте сукні прикрашали ажурні вставки, посипані камінням та великий бант. Щоб не обтяжувати образ, актриса обрала дуже лаконічне взуття – класичні чорні босоніжки на високих стійких підборах. Підтримати Пенелопу у важливий для неї вечір прийшли багато зірок Голлівуду — Енн Хетеуей, Діана Крюгер, Ребекка Холл, Ріккі Мартін та інші. Чоловіка Пенелопи Хав’єра Бардема на заході не було — зараз він перебуває в масштабному промо-турі, де вони з Ніколь Кідман виконали головні ролі.

попередня статтяБрітні Спірс повідомила про поповнення у сімействі
наступна статтяНа церемонії Time Ілон Маск зявився в компанії сина, чим викликав захоплення публіки
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я