На церемонії Time Ілон Маск зявився в компанії сина, чим викликав захоплення публіки

0
На церемонії Time Ілон Маск зявився в компанії сина, чим викликав захоплення публіки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Днями журнал Time оголосив Ілона Маска людиною року. На урочисту церемонію до Нью-Йорка засновник Tesla і Space Х прилетів не один, аз своїм півторарічнимо сином X A-12.

Чарівний хлопчик, який сидів у батька на колінах під час його виступу, моментально став головним об’єктом уваги всіх присутніх на церемонії. Власник журналу Time Марк Беніофф навіть поділився відео, на якому були зображені Ілон із сином, і підписав: «Ласкаво просимо до Нью-Йорка X Æ A-12 Маск!»

Нагадаємо, що X Æ A-12 (вимовляється «Екс Еш Ей Твелв») народився у Ілона Маска та співачки Граймс у травні 2020 року. Незвичайне ім’я малюка батьки склали з X – постійної змінної, Æ, що означає “любов” на ельфійському, і А-12 – скороченої назви винищувача Archangel-12, “найкрутішого літака в історії” на думку Маска.

попередня стаття47-річна зірка Пенелопа Крус зявилася на публіці в шикарній яскраво-червоній сукні
наступна статтяЕксперти назвали 6 корисних для зору продуктів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я