Брітні Спірс повідомила про поповнення у сімействі

0
Брітні Спірс повідомила про поповнення у сімействі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шанувальники Брітні Спірс жваво обговорюють нове відео, яке співачка виклала на своїй сторінці в Інстаграмі: воно викликало серед фанатів співачки справжній переполох. Справа в тому, що відео змусило деяких запідозрити, що Брітні чекає на дитину.

— таким підписом Спірс кадри, на яких вона, повернувшись спиною до глядачів, заколисує на руках і годує з пляшечки гадане немовля. При цьому вона за щось подякувала своєму бойфренду Сему Асгарі.

Можливо, якби Брітні в середині вересня не заявила, що вона всерйоз думає народити ще одну дитину і хотіла б, щоб це була дівчинка, можливо, всі прийняли б це відео за забавний розіграш. Але тепер деякі з фанатів поставилися до заяви Спірс цілком серйозно і почали вітати, що вона стане мамою ще раз. Однак більшість вирішила все ж таки, що Брітні пожартувала і насправді поповнення в сімействі – це кошеня або щеня, якого подарував їй Сем Асгарі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Нагадаємо, у Брітні є вже два майже дорослі сини від її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна: Шону Престону вже 15 років, а Джейдену Джеймсу на один рік менше. Що ж до перспектив Брітні народити третю дитину, то співачка за останній рік не раз говорила, що мріє народити від Асгарі. Проте, як зізналася співачка влітку, опікуни не дозволяли це Брітні. Більше того, щоб вона не могла завагітніти, за вказівкою батька лікар встановив їй «спіраль».

Однак тепер, коли вона звільнилася, нарешті, від диктаторського піклування батька, яке їй доводилося терпіти цілих 13 років, Брітні тепер може чинити так, як їй заманеться. Перше, що вона зробила, ставши вільною, – офіційно побралася з Семом і повідомила, що готується до весілля з ним. І цілком можливо, що Спірс справді зважиться знову стати мамою, причому зробить це в найближчому майбутньому.

попередня статтяПокоління ретроградного Меркурія і натальних карт: чому міленіали такі забобонні
наступна стаття47-річна зірка Пенелопа Крус зявилася на публіці в шикарній яскраво-червоній сукні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я