...
ГоловнаКулінаріяТри продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

Три продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

Підпишіться на нас:

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь.

Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон.

Подробиці

Щоб курячий бульйон вийшов відмінним, з апетитним ароматом та правильним смаком, достатньо використовувати 3 інгредієнти:

  1. Морква.
  2. Ріпчаста цибуля.
  3. Кріп (бажано свіжий).

Ці три компоненти посилюють ніжний смак та приємний аромат курки. Інгредієнти, які не спотворюють смак, а роблять його особливим, які багато хто пам’ятає з дитинства.

Як готувати

  1. Перший аспект стосується додавання в бульйон моркви. Коренеплід розрізають на 3-4 частини і кладуть у каструлю разом із куркою.
  2. Цибулю очищають від лушпиння, але прибирають тільки верхній шар. Ретельно миють, а потім додають у бульйон. Лушпиння додатково пофарбує бульйон у золотистий колір. Сама цибулина посилить смак курки.
  3. Моркву та цибулю дістають із каструлі за кілька хвилин до завершення приготування.
  4. Кріп додають після завершення варіння перед подачею на стіл. Цей інгредієнт гармонійно вписується у загальний склад та підкреслює аромат курки. Однак кропу має бути небагато, щоб його смак не виходив на перший план і не затьмарював аромат інших інгредієнтів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...