Журнал Time назвав Ілона Маска “людиною року – 2021”

0
Ілон Маск
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Журнал присудив цю нагороду генеральному директору Tesla за роботу в освоєнні космоса, розвиток направлення електромобілів та за його далекоглядні плани доставити нас на Марс, а також за його інтерес до криптовалют.

Подробиці

У повідомленні TIME йшлося:

«Ілон Маск став людиною 2021 року за вирішення проблем екзистенційної кризи, за втілення можливостей для подолання небезпек епохи технологічних титанів, для стимулювання найбільш сміливих трансформацій суспільства. Ми ще не знаємо, наскільки Tesla, SpaceX і підприємства, які Маск ще не придумав, змінять наше життя. У свої 50 років він має достатньо часу, щоб написати майбутнє, своє і наше. Подобається нам це чи ні, але ми зараз у світі Маска».

Серед читачів журналу відразу відбулася дикусія. Один із них написав:

«Найбагатша людина в світі. Замість того, щоб використовувати свої 270 000 000 000 доларів для вирішення нагальних проблем реального світу, просто… цього не робить. Який видатний приклад для всіх нас».

На що відповіли:

«Ти пропустив ту частину, де він пропонував 6 мільярдів, якщо у когось є реальний план вирішення світового голоду…»

Видання також нагородило «Героїв року», які допомогли створити вакцини від коронавірусу.

«Краща артистка року» була присуджена Олівії Родріго, а «спортсменом року» стала американська гімнастка Сімон Байлз.

Минулого року, щойно перемігши на виборах у США 2020 року, Джо Байден і Камала Харріс були спільно визнані Людиною року за версією журналу TIME.

Тоді головний редактор журналу зазначив, що новообраний президент і новообраний віце-президент отримали нагороду за те, що:

«…змінили американську історію, за те, що показали, що сили співпереживання є більшими, ніж лютість розколу, за те, що вони поділилися баченням зцілення в скорботному світі».

попередня статтяПерша країна в Європі легалізувала марихуану для особистого використання
наступна стаття5 продуктів, які варто виключити зі свого раціону в період менструації
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я