Найпристрастніші коханці за знаком зодіаку

0
Найпристрастніші коханці за знаком зодіаку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Овен (21 березня – 20 квітня)

У ліжку представники цього знаку демонструють не так пристрасть, як допитливий інтерес. Їм подобається пробувати, вони відкриті експериментам і можуть занудьгувати, якщо все буде за шаблоном. При цьому Овни не егоїсти і більше налаштовані зробити задоволення партнерові, ніж собі.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У ліжку любить розміреність із несподіваними сплесками та змінами настрою. Тільці вважають за краще тримати бажання при собі і не відкриватися партнеру одразу. Але якщо довіряться, то будуть вдячні за розуміння та участь у реалізації своїх фантазій.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Для цього знака важлива закоханість, стосунки на одну ніч не зовсім їхня тема. Близнюки поводяться в ліжку максимально пристрасно, часом не порівнюючи свої сили, а головне — не враховуючи можливості партнера. У результаті ніч із ним може перетворитися на спортивне змагання. А ще Близнюкам важлива «локація»: якщо вони почуватимуться некомфортно, нічого не вийде.

Рак (22 червня – 22 липня)

Довго закохуються, втрачають голову всерйоз і надовго і без залишку і до непритомності віддаються кохання з об’єктом свого обожнювання. Готові заради партнера на все, погоджуючись іноді на те, що їм не дуже до вподоби. У ліжку для них важлива близькість як така, а техніка та різноманітність – це другорядне.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Лев не ставитиме бажання партнера вище за власні, хоча готовий піти на компроміс (за схемою «ти мені, я тобі»). Підхід «головне – задоволення партнера» Леву здається дивним: він не може не думати про себе, навіть якщо закоханий по вуха. Натомість у прелюдії він щедрий і може розтягнути цей етап, не переходячи одразу до справи.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Цьому знаку необхідно відчувати, що їм захоплюються і водночас нічого не чекають. Сцена кохання може стати для Діви проблемою, якщо він думатиме, що йому потрібно бути на висоті. Все, що Діва хоче від ліжка, – максимального комфорту, тепла і ніжності. До еротичних експериментів представники цього знака зазвичай байдужі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терези завжди готові пробувати нове. Втім, експерименти для Терезів не ціль, а засіб. Їх заводять запахи, нові місця, спонтанність. Чим більше сюрпризів, тим Терези сильніше віддаються процесу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Обрушує на партнера всю пристрасть, що в нього є, готовий багато на що, але триває цей етап недовго, кілька місяців. Далі виставка постільних досягнень згортається і Скорпіон перетворюється на традиціоналіста, для якого важлива стабільність. У коханні цей знак любить деталі та нюанси та не виносить поспіху.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Великі любителі авантюр, у тому числі сексуальних, Стрільці невгамовні у своїй спразі нових вражень. Пропонуйте їм будь-які варіанти та сюжети, Стрільці напевно відгукнуться та підтримають. Втомитися від кохання? Не в їхніх правилах. Це може створювати проблеми партнерам Стрільців. Про що мова? Уявіть, що ви хочете спати, а він тягне вас вдаватися до любові на даху.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Стримані на вигляд Козероги в ліжку часто виявляються чуттєвими натурами. Вони повністю відкриваються партнерам і поводяться гранично відверто. Це не означає, що від Козерогів слід чекати іспанських пристрастей: якраз у сенсі темпераменту ці знаки не найгарячіші. Зате вони ніжні та уважні, а це дорого коштує.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Довго заводиться, але потім не зупинити – такою «автомобільною» метафорою можна описати темперамент Водолія. Представникам цього знака буває непросто відкритися партнеру, спочатку вони занадто намагаються, а не отримують задоволення. Але як тільки лід розтане, Водолій стає нестримним і максимально відвертим.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Поєднують невпевненість у собі із часом зайвим ентузіазмом у ліжку (чи це дві сторони однієї медалі?). Риби, будучи парадоксальними натурами, шукають душевного тепла, а не фізичного, виглядають як останні романтики, що не заважає їм віддаватися пристрасті лише заради пристрасті

попередня стаття10 справ, які потрібно встигнути зробити на кухні до Нового року
наступна статтяВ Китаї зявився двійник Ілона Маска
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я