...
ГоловнаКрасаХочете такі ж гарні руки, як у королеви Летиції: ось її секрет

Хочете такі ж гарні руки, як у королеви Летиції: ось її секрет

Підпишіться на нас:

Не можливо не дивитися з захопленням на королеву Іспанії Летицію, особливо на її руки. У свої 49 років дружині Філіпа VI вдається не просто зберігати їхню підтягнутість, що зовсім нелегко навіть у юному віці, а й створити спортивний рельєф. Журналістам іспанського видання El Español вдалося з’ясувати секрет королеви. Як завжди, рецепт банальний, але слідувати йому не всім під силу.

За свідченнями наближених королеви, Летиція завжди дотримується суворого спортивного режиму, і якщо за щось береться, робить це з повною самовіддачею. Якщо Її Величність займається йогою, то не зупиняється, доки не дізнається про предмет стільки ж, скільки сам вчитель. Якщо вирішить сісти на дієту, робить це з усією суворістю. «Вона наддисциплінована у своїх заняттях спортом. Королева завжди встає близько 7:00 і зазвичай користується цією першою годиною, щоб побігати в саду. У королеви є особистий тренер, який займається з нею майже щодня у сімейному тренажерному залі королівської родини. У комплекс входять силові тренування та кардіовправи. Летиція намагалася займатися боксом, але потім захопилася Айенгар-йогою (різновид Хатха-йоги).

 

Іспанські журналісти також повідомили, що щоразу, коли королеву запитують про секрет її рук, Донья Летиція рекомендує виконувати віджимання від стіни. Це і є її головний секрет: «Королева виконує й інші вправи – на згинання біцепса з обтяженням, штангою та TRX через день. Але її улюблена вправа – віджимання на трицепс від стіни. Але не широке, а вузьке віджимання (саме у вузькому положенні рук працюють трицепс і триголовий м’яз плеча). Робити тонкий жим лежачи досить складно. А ось від стіни куди простіше. Так вага тіла відчувається меншою. І вам нічого не знадобиться, крім власної ваги та стіни».

До речі, цю вправу можна знайти у фітнес-програмах найвідоміших тренерів, вона дуже ефективно, але при цьому її легко виконувати. Потрібно впертись руками в стіну, розставивши долоні вужче ширини плечей, на одній висоті. Ступні повинні бути на відстані широкого кроку від стіни так, щоб тіло знаходилося під кутом приблизно 30 градусів. Лікті згинаються до ребер, наближаючи корпус до стіни і утримуючи тулуб і ноги прямими, як у позиції віджимання. На вдиху зігніть лікті, наблизьтеся до стіни, торкнувшись чолом. На видиху поверніться у вихідне положення.

Цей рух опрацьовує трицепси, грудні м’язи та дельти (підтримує груди в тонусі), прямі та косі м’язи преса і навіть допомагає прибрати зайвий жир на спині (найскладніше місце при схудненні). Спробуйте робити віджимання від 15-20 разів по три підходи. Згодом збільшуйте кількість віджимань.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як влітку приховати крупні руки: ідеї, щоб стильно обіграти фігуру

«Правильний» фасон одягу здатний багато на що. Давай використовувати це з розумом! Не хвилюйся, якщо не встигла привести фігуру...

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...