“Кобра” – нова вірусна стрижка для довгого волосся з TikTok

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У списку наймодніших стрижок вже не перший сезон тримаються боб (у більш короткій або подовженій версії), гарсон та інші стрижки, що означає, тренд на коротке волосся. Проте волосся, особливо якщо воно здорове і густе, відрізати готова далеко не кожна, а ходити з класичною стрижкою, в якій все волосся однієї довжини, з часом може набриднути. Втім, внести зміни у свій образ, не розлучаючись з довжиною (і не вдаючись до екстравагантної стрижки можна: тут на допомогу прийде нова вірусна стрижка з TikTok, що отримала назву “кобра”.

Популярністю «кобра» завдячує своєму творцеві — стилісту по волоссю Нунціо Савіано, який опублікував відео-туторіал щодо виконання стрижки у своєму профілі в соцмережі. Кількість переглядів і лайків на ролику почала зростати в геометричній прогресії і все більше користувачів мережі вирішили спробувати цей стиль. По суті, “кобра” – черговий різновид каскаду, що чимось нагадує ще одну “зоологічну” стрижку-“метелика”, проте тут переходи між шарами волосся більш плавні.

Спочатку майстер робить косий зріз на передній частині волосся, щоб у обличчя волосся вийшло довжиною до підборіддя, а далі по діагональній лінії довжина збільшуватиметься. Далі додаються плавні шари по всій довжині волосся: вони мають бути майже непомітні з першого погляду. В результаті волосся стає більш легким і об’ємним, особливо не втрачаючи щільність і повністю зберігаючи довжину.

Чому «кобра»? Тут все прозаїчно: після стрижки волосся укладається великими локонами, які здалися Нунціо схожими на маленьких змій — тому він дав стрижці таке ім’я.

«Кобра» підходить усім типам волосся: густе і важке вона зробить легшим і «живішим», а тонким надасть об’єм, якого так бракує. Одним словом, найкращий варіант для тих, кому дорога довжина волосся, але хочеться трохи освіжити образ.

попередня статтяДодайте ці інгредієнти в тісто для оладок та отримайте новий смак звичної страви
наступна статтяЗапіканка з грибами та сосисками – простий рецепт на обід чи вечерю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я