51-річна Наомі Кемпбелл блиснула на кінофестивалі в ефірній білі сукні, що оздоблена камінням

0
51-річна Наомі Кемпбелл блиснула на кінофестивалі в ефірній білі сукні, що оздоблена камінням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

13 грудня у Джідді (Саудівська Аравія) відбулася церемонія закриття кінофестивалю Red Sea International Film Festival.

Якщо в перший день фестивалю на червоній доріжці з’явився цілий парад супермоделей, такі як Тіна Кунакі, Кендіс Свейнпол та Сара Сампайо, то в останній день фестивалю з’явилась легендарна Наомі Кемпбелл. 51-річна зірка подіуму стала не лише почесною гостею церемонії, але й приймала активну участь в оголошеннях переможців у категорії «Найкращий фільм».

Для вечора супермодель 90-х обрала одночасно і  цнотливий (зважаючи на місцеві традиції) і спокусливий образ — ефірну сукню з білосніжним подолом і корсетом з дорогоцінного каміння, прикритим легкою напівпрозорою накидкою. Образ видався розкішний!

попередня стаття5 продуктів, які варто виключити зі свого раціону в період менструації
наступна статтяЩо потрібно знати, вибираючи солодощі для дітей на Новий рік
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я