Чи потрібно викидати стебла та листя кукурудзи після врожаю

0
Стебла кукурудзи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кукурудза входить в основний перелік городніх культур, які дачники люблять вирощувати. Росте гарно та наділена користю. Так приємно зірвати качан, зварити та з’сти з сіллю ще гарячу кукурудзу. А що робити із стеблами після збору врожаю?

Спосіб №1

Стебла можна висушити та використовувати для тимчасових загороджень. Зробіть опору, натягніть якийсь дріт та прикріпіть сухі стебла.

Спосіб № 2

Можна використовувати як матеріал для накривання рослин. Це один із розповсюджених способів. Матеріалу багато, тому вистачить на всі культури. Із стеблин можна зробити мульчу. Навесні, коли трави ще немає, а садити вже прийшов час, буде достатньо мульчі для нових рослин.

Спосіб № 3

Якщо є господарство із тваринами, стебла будуть виконувати роль силосу. Зрештою, в сільських умовах про це знають та використовують.

Не викидайте стебла кукурудзи. Це є багатофункціональна рослина навіть після відпрацювання за своїм основним призначенням.

попередня статтяЯк приготувати неймовірно смачну гречану кашу
наступна статтяДля чого додають горілку у тісто для дерунів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я