Які смачні солодощі корисно їсти для здоров’я

0
Які смачні солодощі корисно їсти для здоров'я
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Існує стереотип, що якщо солодке, то відразу шкідливе і вага росте, і зуби псуються. Проте існує низка солодощів, що мають корисний ефект для здоров’я. Крім того, важливо знати, коли вживати солодощі, щоб фігура не страждала й організму було комфортно.

Подробиці

Запам’ятайте, що солодощі бажано вживати у першій половині дня. При цьому користь дають саме натуральні продукти. Неякісні солодощі не можуть дати позитивний ефект, оскільки їхній склад цьому перешкоджає. Барвники, штучні добавки, рослинні олії тощо – це все не про здорові солодощі.

Гіркий шоколад
Це продукт, що може підвищити настрій, покращити стан жінок у період ПМС, допомагає легше виносити вагітність, навіть ризик ускладнень після пологів зменшується.

Зефір
У своєму складі зефір має фосфор, кальцій, глюкозу. Він допомагає покращити роботу кровоносної системи, печінки, зменшити рівень холестерину. Крім того, зефір здатен виводити токсини, що покращує роботу мозку.

Мед
Мед допомагає при вірусних захворюваннях, нормалізує роботу шлунка, кишківника, вбиває віруси та бактерії, а також зміцнює імунітет.

Пастила
Пастила корисна, адже має багато вітамінів, залізо, магній, пектин. Вона допомагає краще працювати шлунку, кишківнику, очищає організм, зменшується кількість холестерину, налагоджується робота серця та печінки.

Халва
Допомагає зміцнити психічне здоров’я, позбавиться депресій, зміцнити кістки, позбавляє безсоння.

 

попередня статтяЯк приготувати котлети у духовці відразу з гарніром
наступна статтяОладки з яблуками: секрет приготування
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я