Як приготувати котлети у духовці відразу з гарніром

0
Як приготувати котлети у духовці відразу з гарніром
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Котлети з овочами під вершковим соусом — можуть бути ідеальним варіантом обіду, якщо його приготувати за цим рецептом.

Подробиці

Для приготування котлет візьміть фарш (бажано поєднати два види м’яса — яловичину та курятину), 1 цибулину, 2-3 зубчики часнику, дрібку солодкої паприки, чорний перець — на смак, 1 ч.л. солі, 1 яйце, 3 ст.л. свіжої зелені.

Всі інгредієнти перемішайте, сформуйте котлети вологими руками та викладіть у металеву форму з високим бортиком або ж візьміть скляну форму для запікання. Відстань між котлетами має бути 5-7 сантиметрів.

Підготуйте овочі — 3-5 великих картоплин, 1 солодкий перець, 2-3 помідори. Поріжте дольками і викладіть між котлетами.

Останнім етапом буде заливка. Для її приготування візьміть вершки 33% жирності — 100 мл, воду, 100 мл, а також улюблені спеції та сіль — на смак. Розмішайте виделкою або збийте блендером.

Рівномірно залийте котлети з овочами, накрийте фольгою або кришкою та запікайте при температурі 185-190 градусів протягом 60 хвилин. За 10 хвилин до готовності відкрийте форму і запечіть для рум’яності картоплі і котлет.

При подачі не забудьте про свіжу зелень, буде смачно!

попередня статтяЯк посіяти город на підвіконні восени
наступна статтяЯкі смачні солодощі корисно їсти для здоров’я
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я