10 ідей манікюру із символом Нового року, які принесуть удачу

0
10 ідей манікюру із символом Нового року, які принесуть удачу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Напередодні Нового року настав час задуматися про святковий образ, в якому не обійтися без символів, що приносять удачу. Крім одягу у правильних кольорах ви можете вибрати нейл-арт із символом 2022 року – Синім водяним тигром – та манікюр у супутніх йому відтінках.

У східній культурі тигр вважається царем звірів і асоціюється з владою та могутністю: навіть слово «цар» у китайській писемності зображується у вигляді трьох смуг, як на лобі тигра. Зображення тварини вважається дуже сильним оберегом та використовувалося для захисту будинку від нападу диких звірів. Існує також повір’я, що філософ Конфуцій вижив завдяки тигриці, яка вигодувала його своїм молоком (за іншою легендою, ще одна вигодована твариною дитина стала згодом міністром стародавньої держави).

Зараз у захисті будинку від диких звірів немає потреби, проте ви все одно можете використовувати зображення тигра, щоб залучити удачу. І найпростіший спосіб зробити манікюр-талісман, який заодно допоможе не відстати від трендів.

Тигровий принт

Попросіть майстра зробити анімалістичний візерунок на кожному нігті або тільки на одному, якщо вам не до вподоби надто насичений дизайн. Смуги можуть бути як чорними, і коричневими. Якщо вам подобаються яскраві відтінки, то як базу вибирайте помаранчевий, а якщо вам до душі спокійніші кольори, то віддавайте перевагу молочному, бежевому або світло-коричневому.

Тигровий візерунок можна поєднувати з френчем – як основа для нього вибирайте теракотовий, який набирає популярності і в макіяжі, і в манікюрі. Вдало буде виглядати матове покриття у поєднанні з глянцевими, трохи об’ємними тигровими смугами.

Кольори удачі

Відповідно до східних традицій, головними кольорами наступного року будуть синій, глибокий зелений, синювато-чорний. Найпростіший спосіб залучити удачу – зробити манікюр у цих відтінках. Урізноманітнити однотонне покриття допоможуть розсип блискіток, втирання з ефектом металік, срібна або золота фольга, а також дизайн «котячого ока». Такий манікюр яскраво переливатиметься у світлі гірлянд та бенгальських вогнів.

попередня статтяКоролева Летисія показала, як носити яскраві кольори в холодну пору року
наступна статтяПерша країна в Європі легалізувала марихуану для особистого використання
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я