Як приготувати гарбузові оладки

0
Гарбузові оладки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У вас є великий гарбуз. Ви думаєте, що з ним робити. Один із кращих кулінарних варіантів — приготувати оладки. Гарбуз корисний для здоров’я, тому в сезон треба старатись їсти побільше страв з цього осіннього помаранчевого дива.

Інгредієнти для приготування

  • гарбуз — 0,5 кг;
  • борошно — 2,5 ст.л.;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • дрібка солі.

Як приготувати

Почистіть гарбуз, звільніть його від шкірки. Іноді буває важко її зняти, тому робіть це обережно. Натріть гарбуз на тертці. Посоліть його та залиште постояти. Він пустить сік, його потрібно буде віджати та злити. В іншому випадку буде важко просмажити оладки до готовності.

У ємність із гарбузом додайте яйце та ще трохи посоліть. Введіть борошно. Тепер всі інгредієнти ретельно перемішайте. Подивіться на консистенцію тіста. Можливо, треба додати борошно. Це потрібно, якщо тісто вийшло рідким.

Тепер настав час смажити смачні оладки. Розігрійте сковороду, налийте рослинну олію та смажте до золотистої скоринки. До столу оладки подають із сметаною. Ще смачніше буде, якщо до неї додати трохи часнику, солі та кропу. Це буде справжній вибух смаку та насолоди. Смачного!

попередня статтяЯк перемогти мурах на квітах та показати їм дорогу на вихід
наступна статтяГотуємо на зиму баклажани по-грузинськи
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я