Що треба зробити, щоб курка стала смачнішою в декілька разів

0
Смажена курка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Готувати курку просто. Вона майже безпрограшний варіант як на вечерю, так і на святковий стіл. Чи можна зіпсувати курку? Можна, якщо перетримати її в духовці або дістати напівсиру. На кухні різне трапляється. Розказуємо три найпростіших правила, які зроблять вашу курку найсмачнішою.

Курка має бути допечена

М’ясо птиці може бути смажене на сковороді або запечене. Якщо ви обрали перший варіант, тоді не намагайтесь довести курку до готовності. Обсмажте до золотистої скоринки, але далі переставте її в духовку. Таким чином, у вас буде дійсно ідеальна скоринка та ніжне м’ясо із збереженою текстурою та соковитістю.

Проколюйте м’ясо

Безліч людей люблять маринувати птицю, щоб додати їй букет смаків із приправ та прянощів. Маринад не просочить цілісний шмат м’яса. Щоб процес пішов ефективніше, його потрібно проколоти в декількох місцях. Тоді маринад та спеції гарантовано попадуть у ціль.

Фольга має бути

На кухні завжди має бути фольга. Без неї готувати курку можна, але з нею набагато краще. Вона стає гарантією соковитої та ароматної страви. Прикрийте м’ясо під час запікання. За 15 хвилин до готовності можна зняти її, щоб скоринка встигла схопитись.

Три простих рекомендації, які зроблять процес приготування ефективнішим, а результат смачнішим. На перший погляд все дуже зрозуміле, але чомусь такі моменти лишаються поза увагою.  Готуйте курку правильно. Смачного!

попередня статтяНе підливайте помідори восени в жодному випадку
наступна статтяСмачний суп з квашеною капустою, шинкою та беконом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я