Для чого потрібен лимон у ванній кімнаті

0
Лимон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви думаєте, що лимон потрібен виключно на кухні? Зовсім ні, адже сфери його застосування ширші. У ванній кімнаті жовтий цитрус також стане у нагоді.

Очистка поверхонь

Лимонний сік відомий своїми властивостями очищувати поверхні з різноманітними забрудненнями. Якщо його змішати із содою, ефект буде вдвічі сильніший. Спочатку на забруднену поверхню насипте харчову соду, а потім візьміть половину цитруса та протріть забруднення. Ванна або раковина будуть сяяти чистотою, а жовтизна буде видалена.

Засіб для догляду за красою

Поки ви приймаєте ванну зробіть шкіру ліктів гладенькою. Для цього візьміть шкірку половинок лимону та трохи посипте всередині сіллю. Опустіть лікті на декілька хвилин та змийте водою. Шкіра стане гладкою та не буде ніякої сухості.

Перед прийманням душу помийте голову та волосся, а потім обробіть лимонним соком, ополосніть водою. Це натуральний та дієвий засіб проти лупи.

попередня статтяЯк шеф-кухарі готують огірки для розсольнику
наступна статтяПростий спосіб приготувати домашній майонез
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я