Як приготувати смачне варення з яблук

0
Яблучне варення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон яблук у самому розпалі. Можна вибирати будь-які плоди на смак та вигляд. Восени найкращий час для того, щоб зварити смачне та ароматне яблучне варення. Його можна їсти ложками з улюбленими булками та чаєм, а можна використовувати як начинку для пирогів, млинців та десертів.

Інгредієнти для приготування

Для яблучного варення вам знадобляться:

  • яблука — 0,5 кг;
  • кориця — 1 паличка;
  • вода — 3 ст.л.4
  • цукор — 150 г;
  • лимонна кислота — дрібка.

Як приготувати

В ємності, в якій буде варитись варення, потрібно покласти цукор, лимонну кислоту та вказану кількість води. На невеликому вогні все розігріти, щоб інгредієнти розтопились.

Очищені від шкірки яблука потрібно порізати невеликими шматками. Коли цукор розтопиться, додати у ємність яблука та паличку кориці. Коли буде видно, що рідина почала кипіти, вогонь зменшують до мінімуму. Варення варять протягом 60 хвилин.

Простерилізуйте банки та кришки, розкладіть варення та закатайте кришками. Яблучне варення виходить ніжне та ароматне. Враховуючи, що яблука відрізняються за смаком, солодкістю чи кислістю, готовий продукт може дивувати різноманіттям. Смачного!

попередня статтяПростий спосіб, щоб зацвіли одразу всі орхідеї
наступна статтяВаріант смачної м’ясної страви із солоними огірками
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я