Найлінивіший наполеон, який приготує кожен за 15 хвилин

0
Найлінивіший наполеон, який приготує кожен за 15 хвилин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наполеон для багатьох є одним з улюблених тортів, проте перспектива пекти тонкі коржі, а перед цим качати їх, не дуже радує. Спробуйте цей рецепт і ви зрозумієте, що ніжний наполеон можна приготувати дуже швидко і просто.

Подробиці

Для приготування придбайте листове тісто. Зараз це не дефіцит, у кожному другому продуктовому магазині є.

Тісто розпакуйте, розгорніть рулет у прямокутник, злегка обсипайте борошном та відправте у духовку на 10-15 хвилин (температура 180 градусів).

Доки корж печеться, зробіть крем. 1 л молока збийте з цукром, поставте на маленький вогонь, додайте по одному 4 яйця, постійно помішуючи. Потім додайте борошно (60 г), ретельно розмішайте, як тільки крем закипить, знімайте з вогню і додайте 60 г.

Готовий крем відправте холонути, швидко це зробити класичним способом: наберіть у більшу каструлю крижану воду, можна й лід додати, і окуніть каструлю з кремом.

Тим часом поверніться до коржа, його просто треба поламати на квадратики, відшарувати тісто і відправити до крему.

Все перемішати, викласти у форму, втрамбувати ложкою і торт готовий! Зверху присипте залишками коржа або мигдалевими пластівцями. Можна їсти відразу, а можна почекати 2-3 години, щоб у холодильнику більш застиг і взяв форму.

Смакота неймовірна і не треба з коржами возитися!

попередня статтяЯк швидко приготувати “Котлети в тісті” без тіста
наступна статтяЯк швидко зібрати горіхи з дерева
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я