...
ГоловнаКулінаріяЯк приготувати печінковий паштет, що смакуватиме дітям

Як приготувати печінковий паштет, що смакуватиме дітям

Підпишіться на нас:

Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложками.

Подробиці

Для приготування візьміть 300 г печінки, 1 маленьку цибулину, 1 морквину середнього розміру, 50 г вершкового масла та улюблену багатьома дітьми картоплю — 2 штуки.

Овочі треба очистити та відправити варити. Цибуля, морква та картопля може бути однакового розміру, оскільки після варіння все буде збиватися блендером.

Воду не потрібно солити, оскільки до овочів за 10 хвилин до завершення треба додати печінку. Так вона буде м’якою та ніжною.

Зварені овочі та печінку потрібно переблендерити та додати вершкове масло. Щоб паштет не був давким, воду не повністю зливайте, а по трішки вливайте, регулюючи консистенцію.

Такий паштет має овочево-вершковий смак і печінка діткам смакує.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...