Мадонна та її дочка Лурдес виклали “відверте фото” в Instagram

0
В фотографіях Мадонни та дочки Лурдес знайшли
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нещодавно Мадонна опублікувала нове фото в Instagram. На ньому 63-річна поп-діва має дуже сексуальный вигляд і позує зі своєю дочкою Лурдес. Але фанати в цих фотографіях виявили застосування популярної программи для оборбки фотографій – Photoshop.

Подробиці

«Ми в The Band!!! ️#mybetterhalf», – написала Мадонна у описі до фото.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Лурдес позує на фото у шкіряному бюстгальтері та міні-спідниці – це фото з її фотосесії для журналу Paper. У той же час Мадонна на цій фотографії зявилась точно через застосування “Фотошопу”. Бо таке ж фото без доньки вона завантажила кілька тижнів тому у свій Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Ряд користувачів мережі обговорювали редагування фотографій у Twitter. Деякі користувачі заявили, що ці результати обробки фото в Photoshop були дуже неохайними.

“@Мадонна та її дочка в Instagram опублікували фотографії матері та дочки. З добрих намірів, але, будь ласка, спробуйте зробити фотошоп трохи чистішим. Це виглядає на любителя”, – прокоментував користувач мережі.

Це не єдиний випадок, коли Мадонну звинувачують у фотошопі. Багато фотографій в Instagram вважаються відредагованими.

Публіка не може повірити, що шкіра у Мадонни до сих пір така бездоганна. На фотографіях в Instagram співачка, якій зараз 63 роки, немає навіть найменших зморшок.

«Причина, чому останні фотографії Мадонни мене здивували, — це надмірне використання фотошопу та те, наскільки дивні фотографії», — написав один із користувачів мережі у Twitter.

“Як соромно @madonna. Вона не хоче граціозно старіти. Фотошоп, здається, використовується приблизно на 70% фотографій в Instagram”, – прокоментував інший користувач мережі.

попередня статтяЕксперти розповіли, чим небезпечне лікувальне голодування
наступна статтяСтоматолог назвав 7 причин, чому люди виглядають старшими
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я