...
ГоловнаКулінаріяСмачні та пишні оладки з кабачків на кефірі

Смачні та пишні оладки з кабачків на кефірі

Підпишіться на нас:

Кабачкові оладки можуть бути пишними. Якщо ви вже не один раз готували, але вони виходили пласкими, не втрачайте надію. Зробити їх пишними та ніжними допоможе кефір. Всього один інгредієнт, який суттєво здатен змінити кулінарну історію.

Компоненти для страви

Підготуйте наступний перелік компонентів:

  • кабачок середнього розміру — 1 шт.;
  • борошно — 2-3 ст.л.;
  • яйце — 1 шт.;
  • кефір — 100 мл;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сода — 0,5 ч.л.;
  • кріп, сіль, перець, часник — за смаком;
  • рослинна олія.

Процес приготування

Молодий кабачок потрібно натерти та відцідити з нього зайвий сік. Відкиньте масу на сито, злегка притісніть, щоб зробити це ефективніше.

Подрібніть зелень та цибулю. Змішайте з натертим кабачком. Далі за планом до маси потрібно додати кефір, соду та яйце. Це основа, яка потребує приправ. За рецептом є часник, перець. Якщо у вас є приправи для овочів, можете також їх додати. Це може бути орегано, петрушка, базилік, мускатний горіх, духмяний перець. Це гра смаків, тому обирайте на власний розсуд.

Борошно потрібно просіяти. Додавати до маси рекомендується маленькими порціями. Дивіться за консистенцією. Вона має вийти помірно густа.

Кабачкові оладки випікають на добре розігрітій сковороді, на невеликому вогні та на рослинній олії. Після смаження перекладіть їх на паперовий рушник, щоб забрати залишки олії. Оладки з кабачків смакують із сметаною або вашим улюбленим соусом. Дуже смачно, якщо в сметану додати свіжий кріп, часник та сіль. Якщо у вас є смажені гриби, це також відмінна добавка. Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...