Як зняти з помідора шкірку за 30 секунд

0
Помідори на гілці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Помідори часто є складовою частиною салатів, супів, випічки. Кулінарний задум може містити побажання використати для смаку та консистенції томат без шкірки. Всі знають, що можна опустити його в гарячу воду та шкірка легко відійде для подальшого чищення. Але є ще декілька швидких способів.

Мікрохвильовка прийде на поміч

Овочі помийте, покладіть в тарілку та відправте в мікрохвильову піч. Виставте максимальну потужність. Всього за 30 секунд у вас буде вирішено питання із помідором та його шкіркою.

Бланшування

Можна зекономити час без нагрівання гарячої води. Якщо у вас на плиті вже щось вариться, кипить, готується, просто закиньте туди помідор. Суп, картопля у воді без різниці. Ефект буде той самий.

Запечені овочі

Цим способом можна очистити не лише помідори, але і болгарський перець, буряк і інші овоч. Покладіть на деко, полийте олією та поставте у духовку. Декілька хвилин при гарячій температурі та можна знімати шкірку. З гарячих овочів вона сходить простіше.

Очищені помідори краще смакують у стравах. Особливо, коли їх готують у підливах, супах, де шкірка стовідсотково є зайвим елементом.

попередня статтяПриготуйте сіль з кропом замість його заморожування
наступна статтяЯк позбутися плям від кави на одязі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я