Способи застосування перекису водню у побуті, які спрощують життя

0
Способи застосування перекису водню у побуті, які спрощують життя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перекис водню, є у кожному домі. Його застосовують, насамперед, для знезараження ран, порізів, саден.

Але, виявляється, перекис можна використовувати не лише за прямим призначенням. Ви знали про це? Якщо ні, беріть на замітку, ділимося з вами деякими секретами та перевірении способами застосування перекису.

Засіб цей досить недорогий, тому одразу купуйте його у великій кількості. Про запас.

Дезінфекція зубних щіток

Щітки потрібно міняти кожні 2-3 місяці. Однак, у проміжках між заміною, їх потрібно знезаражувати від бактерій та мікробів. Тому раз на тиждень їх потрібно замочити у перекисі на 30 хвилин, після чого добре промиваю водою.

Очистити дзеркало

Дзеркало у ванній кімнаті дуже часто забруднюється. На нього летять мильні бризки, залишаються відбитки дитячих пальчиків. З цим допоможе впоратися перекис. Цей засіб не залишає розводів і чудово справляється з різними забрудненнями. Навіть найбрудніше дзеркало після такої обробки засяє чистотою.

Відбілити пальці рук та нігті

Після роботи в городі або взаємодії з деякими продуктами, що фарбують, такими як буряк і морква, кінчики пальців і нігті дуже складно відмити. Вдайтесь до допомоги перекису. Змочіть ватяний диск і протріть пальці та нігті. Одразу помітите чудовий результат!

Видалити плями від поту на одязі

Для цього потрібно зробити кашку з перекису та соди, нанести на плями та залишити на 30-40 хвилин. Після прополоскати в чистій воді і від плям не залишиться сліду.

Дезінфекція обробних дощок

Для дезінфекції обробної дошки після м’яса часто використовують перекис водню. Він чудово знезаражує та вбиває бактерії та мікроби.

Почистити холодильник

Вона чудово бореться з жовтизною пластику, повертаючи йому колишню білизну. А також бореться із неприємними запахами.

Дезінфекція пластикових контейнерів

Для цього потрібно розподілити перекис по пластику та залишити для дії на 30 хвилин. Далі помити добре під краном. Усі неприємні запахи зникають.

Любіть свій дім і порядок у ньому, і ви, неодмінно, будете в ньому щасливі!

попередня статтяЯк збирати буряк після дощів, щоб не загнив
наступна стаття“Квашена” капуста всього за 3 години, хрумка і смачна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я