Яка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю

0
Смажена картопля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Апетитна смажена картопля — популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний смак.

Що треба зробити

Почнемо з вибору картоплі. Для смаження рекомендується обирати коренеплоди із старого врожаю. Шеф-кухарі кажуть, що молоду картоплю краще лишати на пюре.

Відомо, що в цьому овочі накопичується велика кількість крохмалю. Він може зіпсувати кінцевий результат, тому спочатку потрібно його позбавитись. Для цього очищені коренеплоди розріжте та промийте, а також лишіть полежати у воді на годину часу.

Відстояну картоплю ще раз промийте у проточній воді та промокніть паперовим рушником. Після цього можна смажити картоплю. Повірте, після такої підготовки вона вийде ідеальною. Смачного!

попередня стаття20 американських знаменитостей, які володіють приватними літаками
наступна статтяЧи потрібно фіалкам обривати листя для цвітіння
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я