Як правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху на весь дім

0
Смажена риба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Смаження риби супроводжується виділенням інтенсивного запаху. Він розповсюджується по всіх кімнатах. Потім доводиться довго провітрювати дім, щоб повітря стало знов свіжим та чистим. Є один спосіб, завдяки якому можна посмажити рибу з меншими проблемами.

Що для цього потрібно зробити

Вам знадобиться одна картоплина. Саме в ній весь секрет. На одну порцію риби однієї картоплини вистачить. Розріжте її на чотири частини. При смаженні покладіть її у сковороду. Основний рибний запах вона вбере в себе, а з рештою справиться витяжка.

До речів, можна і саму сковороду лишити чистою. Простеліть дно пергаментом. Налийте на папір рослинну олію та покладіть смажте рибу. Страва приготується, а папір просто можна викинути.

Прості методи чи лафхаки — можна називати їх по-різному. Головне, що вони дієві та допомагають у побуті. Спробуйте наступного разу при смаженні риби. Всього одна картоплина замість тривалого провітрювання та освіжувачів.

попередня статтяДобриво з двох простих компонентів для рясного цвітіння орхідеї
наступна стаття20 американських знаменитостей, які володіють приватними літаками
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я