20 американських знаменитостей, які володіють приватними літаками

0
Літак Кім Кардаш'ян
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кім Кардаш’ян

Реактивний літак якому американська зірка дала назву — «Kim Air» (фото зверху). Це Gulfstream 650ER, який коштує понад 150 мільйонів доларів США. Це той самий тип літака, який мають мільярдери Білл Гейтс, Ілон Маск і Джефф Безос, але цей варіант покращений розкішними меблями та аксесуарами, які додають мільйони до ціни.

Гаррісон Форд

Cessna Citation Sovereign 680Як досвідчений пілот із кількома мільйонами на своєму рахунук, Гаррісон Форд придбав собі кілька літальних апаратів, у тому числі гелікоптери, літаки для виконування трюків та ще Cessna Citation Sovereign 680. Після того, як він зіграв одного з найвідоміших пілотів в історії кіно, здається доречним, що актор може сам маневрувати реактивним літаком.

Арнольд Шварцнеггер

Літак Арнольда Шварцнеггера

Культурист, кінозірка, губернатор і власник приватного літака. Реактивним літаком легенди Голлівуду є Gulfstream III , який коштував йому близько 35 мільйонів доларів США і використовувався для подорожей між Лос-Анджелесом і Сакраменто, коли він працював губернатором Каліфорнії.

Ніколас Кейдж

Ніколас Кейдж і його літак

Лауреат премії «Оскар» Ніколас Кейдж має довгу фільмографію у своєму резюме і завдяки своєму Gulfstream G550 вартістю 30 мільйонів доларів США він може подорожувати спокійно. Розкішний літак навіть оснащений турбовентиляторними двигунами Rolls-Royce 710, кухнею, міні-баром і конференц-залом.

Морган Фрімен

Морган Фрімен і його літак

Лауреат премії «Оскар» актор Морган Фрімен не тільки володіє SyberJet SJ30 вартістю 7,5 мільйона доларів США, але також має ліцензію пілота, що означає, що іноді він навіть може літати на ньому, хоча одного разу він вже здійснював аварійну посадку на ньому.

Джон Траволта

Джон Траволта в своєму літаку

Джон Траволта є унікальним серед відомих власників реактивних літаків, оскільки невідомо, скільки їх у нього взагалі — принаймні журналістам відомо про сім літаків. Більше вражає те, що актор зберігає їх у своєму особняку у Флориді, а не в аеропорту. Колекція включає Boeing 707, Eclipse 500 і Bombardier Challenger 601, серед інших.

Джим Керрі

Джим Керрі і його літак

Легендарний комік Джим Керрі є власником Gulfstream-V вартістю 59 мільйонів доларів США, який вважається одним із найефективніших приватних літаків і в світі таких лише близько 100. Літак вміщує 16 осіб, його можна орендувати за 8000 доларів США на годину.

Том Круз

На Gulfstream IV Том Круз прилітав в Одесу

Хоча він, можливо, зіграв пілота літака в кількох фільмах і має ліцензію пілота, Том Круз зазвичай залишає польоти іншим, коли справа стосується його Gulfstream IV 1998 року. Реактивний літак вартістю 36 мільйонів доларів є лише частиною вражаючої колекції розкішних транспортних засобів голлівудської зірки.

Джекі Чан

Джекі Чан в його літаку

Цей культовий актор володіє не лише одним приватним літаком, а двома з них: Embraer Legacy 650 і 500. Два літаки разом обійшлися йому в 50 мільйонів доларів США, причому 500-ий використовується для коротких рейсів, а 650-ий для міжнародних.

Дуейн Джонсон

Дуейн Джонсон, його літак і дві стюардеси

Як одна з найуспішніших кінозірок останніх кількох десятиліть, не дивно, що Двейн «Скеля» Джонсон має власний літак. Gulfstream G650 вартістю 65 мільйонів доларів задовольняє більшість його потреб у подорожах і зазвичай поставляється з двома стюардесами, які піклуються про Джонсона та його гостей.

Дональд Трамп

Дональд Трамп і його літак

Цей Boeing 757 за 100 мільйонів доларів США , який отримав назву «Trump Force One», має 24-каратне золоте покриття та власну кіностудію всередині. Не секрет, що колишній президент любить обкладати свої статки золотом, щоб похизуватися своїм багатством, і, як бачимо це стосується літаків.

Білл Гейтс

Білл Гейтс і його Gulfstream 650ER

Не дивно, що один із найбагатших людей в світі володіє приватним літаком, і не одним. Найпомітнішою колекцією Гейтса є, мабуть, не один, а два Gulfstream 650ER вартістю 70 мільйонів доларів США, один із найшвидших реактивних літаків, що летять зі швидкістю Маха 0,925.

Карді Бі

Карді Бі в своєму літаку

Хоча реперка Карді Бі є власницею приватного літака Bombardier вартістю 20 мільйонів доларів США, вона сказала, що все одно літатиме комерційним літаком , щоб заощадити гроші, якщо подорожуватиме не більше ніж з трьома людьми.

Джей Зі

Джей Зі в його літаку

Джей Зі та його дружина Бейонсе є власниками Bombardier Challenger 850 за 40 мільйонів доларів. Його призвісько «Картер» і названий він на честь справжнього імені Джей-Зі (Шон Картер). Літак був подарунком на День батька, який Бейонсе купила своєму чоловікові, що показує, скільки грошей у цих двох зірок.

50 Cent в літаку

50 Cent

Оскільки 50 Cent полюбляє перемагати інших, слід було очікувати, що репер зробив усе можливе, щоб придбати два приватні літаки, включно з Cessna 510. Це розкішний літак, який вміщає вісім осіб і має шкіряний салон.

Джордж Лукас

На жаль, «Тисячолітній сокіл» недоступний у реальному світі, тому творець « Зоряних воєн » Джордж Лукас повинен натомість погодитись на темно-червоний Gulfstream G550 вартістю 61 мільйон доларів США, який може вмістити до 19 осіб.

Лудакріс

Лудакріс біля свого літакуХоча зараз він здебільшого продюсує, Лудакріс колись був одним із найзатребуваніших реперів на планеті, тому не дивно, що він зібрав частину свого багатства на приватний літак Hawker 700 вартістю 20 мільйонів доларів США. Насправді літак став подарунком самому собі, на честь отримання диплому в Університеті штату Джорджія.

Дрейк

Літак репера Дрейка

Без цього ви не станете одним із найуспішніших реперів усіх часів і не похизуєтеся своїми грошима. У випадку Дрейка це з Boeing 767-300F, який, ймовірно, коштував йому 242 мільйони доларів США. Розмір «Ейр Дрейка» означає, що поїздка по країні коштує йому понад 21 600 доларів США тільки на бензин.

Опра Уїнфрі

Маючи власний капітал понад 2,5 мільярда доларів США, Опра Уїнфрі заробила достатньо, щоб інвестувати 75 мільйонів доларів США в Gulfstream G650. Також в літак було додано зручності на суму понад 10 мільйонів доларів США, включаючи повноцінну ванну кімнату з душем і ванною, обідню зону та сидіння, які можна перетворити на ліжка.

Селін Діон

Bombardier BD 700 Селін Діон

У канадської співачки є Bombardier BD 700, який оснащений кількома ванними кімнатами, власною кухнею, принтером і факсом, щоб вести справи на тисячі футів в повітрі. Літак, оцінений у 42 мільйони доларів США, Діон в основному використовує його для тривалих міжнародних рейсів і подорожей між містами під час гастролей.

попередня статтяЯк правильно смажити рибу, щоб не було неприємного запаху на весь дім
наступна статтяЯка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я