Як крабові палички перетворити в кальмари для смачної закуски

0
Закуска з крабових паличок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Крабові палички продаються в кожному магазині. Коли ми на них дивимось, виникає лише одна думка: «Крабовий салат». Це вже стало класикою. Традиціям можна іноді змінювати. Наступного разу, коли купите крабові палички, спробуйте інший рецепт. Приготуйте прості снеки, які особливо засмакують поціновувачам морепродуктів.

Як приготувати снеки

Швидкі рецепти — це рятівники у будь-якій незрозумілій ситуації. Захотілось смачного, немає часу довго готувати, набридли звичні рецепти — все можна змінити за 15 хвилин. Вам потрібно мати лише крабові палички, трохи рослинної олії та спеції.

Розгорніть кожну крабову паличку у довгу смужку. Тепер наріжте соломкою. Перекладіть у миску, додайте копчену паприку та трохи рослинної олії. Перемішайте інгредієнти.

На деко застеліть силіконовий коврик для випічки або пергамент. Розкладіть заготовку з крабових паличок та відправте у духовку. Температура випікання 120- 140 °С з вентилятором. У готовому стані крабові полоски мають стати сухими.

Готові снеки посоліть, поперчіть. За бажанням можна приправити додатковими смаками. Наприклад, покришити частину кубика курячого бульйону, сухий часник чи приправи до риби. Варіантів безліч. Ці снеки нагадують сушені кальмари або чіпси. Швидко та оригінально. Смачного!

попередня статтяОсіння обрізка герані: запорука пишної та квітучої крони
наступна статтяГотуємо помідори на зиму «Солодунчики» із смачним розсолом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я