Рідкісне видання «Гаррі Поттера» продали на аукціоні за рекордну суму

0
Рідкісне видання «Гаррі Поттера» продали на аукціоні за рекордну суму
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В американському штаті Техас з молотка на торгах Heritage Auction пішло перше видання роману британської письменниці Джоан Роулінг “Гаррі Поттер та філософський камінь”. Ціна лота склала рекордні $471 000. Стартова ціна книги у твердій обкладинці з першого видання 1997 року тиражем всього 500 екземплярів склала $75 000. Продана книга знаходиться у відмінному стані.

Рідкісне видання «Гаррі Поттера» продали на аукціоні за рекордну суму
З першого тиражу в 1997 році 300 книг одразу надійшли до бібліотек та шкіл, лише 200 продали в магазинах. Зазначається, що копії без бібліотечного штампу колекціонери цінують особливо високо. В тиражі є друкарські помилки на титульній та 53-й сторінках.

«Не можна підібрати інших слів для цієї копії, як магічна, нереально яскрава і в такому первозданному вигляді, що тримати її в руках здається неймовірним», – зазначили в описі до лоту.

попередня статтяНоворічний торт “Червоний оксамит”
наступна статтяЯк виглядають ялинки в Нью-Йорку, Парижі, Мадриді та інших містах
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я