“Секрети” приготування ідеальних еклерів

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вперше здається, що їх готувати складно. Але потім все виходить швидко і просто. І смачніші вони, ніж магазинні. Головне – знати секрети приготування.

Подробиці

Щоб приготувати це чудо, влийте в емальовану каструлю 1 склянку води, додайте дрібку солі, 60-70 г вершкового масла(або 100 г маргарину) і покладіть на вогонь.

Як тільки маса закипить, зніміть з вогню, відразу всипте 1 склянку борошна і розмішайте дерев’яною лопаткою. Має вийти густе однорідне тісто, яке легко відстає від стінок каструльки. Коли воно трохи остигне, вбийте по черзі 4 яйця. Важко розмішувати перше яйце, а далі зовсім просто.

Духовку попередньо прогрійте до 200 градусів. Деко застеліть пергаментом. Викладайте чайною ложкою, кожного разу вмочуючи її у воду. При випіканні кулька збільшується у два рази, тому відстань між ними має бути відповідна.

Печуться вони хвилин 30-35. Перші 15 хв не можна відчиняти дверцята, щоб еклери не осіли. В готовому вигляді – це золотисті кульки, хрумкі зверху і пусті всередині.

Щоб вони стали ласощами, їх слід наповнити кремом (250 г вершкового масла змішати з банкою згущеного молока). Наповнюйте еклери кремом за допомогою кондитерського шприца з тонкою насадкою

Спробуйте – у вас неодмінно все вийде, адже тепер ви знаєте секрети їх приготування.

попередня статтяЩо можна вирощувати до початку зими
наступна статтяБюджетне печиво на огірковому розсолі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я