Як приготувати домашні сухарики на смак, як із магазину

0
Як приготувати домашні сухарики на смак, як із магазину
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сухарики смакують і дорослим, і дітям. Хоч це і не найкорисніша їжа, проте в домашніх умовах хрумкі смаколики можна приготувати легко і швидко.

Подробиці

Духовку розігрійте до 200-220 градусів. Тим часом хлібину, бажано не свіжу, а ту, які 2-3 дні, потрібно порізати на кубики або довгі брусочки.

Викладіть у каструлю, додайте 3-4 ст.л. олії, 1 ст.л. солодкої паприки, 1 ч.л. сухого частинку. Накрийте кришкою та перемішайте. Цей етап можна зробити в пакеті і не треба посуд буде посуд мити.

Перекладіть майбутні сухарики на деко, застелене пергаментом, та запікайте 15-20 хвилин. Орієнтуйтеся на величину порізаного хліба.

Якщо хочете більш гострі, то можна додати чорний перець або інші прянощі, що вам смакують. Рецепт із солодкою паприкою подобається дітям, оскільки дуже нагадує смак із пачечок.

попередня статтяЯк позбутися мишей удома без магазинної отрути
наступна статтяЗелені помідори в аджиці: ідеальний осінній рецепт
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я