Оригінальні, прості та смачні деруни з цибулі

0
Деруни з цибулі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про деруни знають всі, що їх готують з картоплі. Золотиста скоринка та ніжна текстура чудово поєднуються із холодною сметаною або смаженими грибами. Пропонуємо спробувати інтерпретацію традиційної страви. Приготуйте деруни не з картоплі, а з цибулі.

Інгредієнти для дерунів

Щоб приступити до приготування, вам знадобляться такі продукти:

  • 0,5 кг цибулі;
  • 5 ст.л. борошна;
  • 1 ч.л. розпушувача;
  • 1 ч.л. солі;
  • 3 яйця;
  • оливкова олія.

Як приготувати цибуляники

Ріпчасту цибулю потрібно подрібнити за допомогою ножа. Блендер чи м’ясорубку не використовуйте, бо то зіпсує смак. Цибулеву масу посоліть. Можна додати трохи чорного перцю. Лишіть в стороні на 10 хвилин, щоб інгредієнти обмінялись смаками.

Борошно просійте та додайте розпушувач. Розбийте яйця, злегка взбийте їх виделкою та вилийте до цибулі. Тепер черга ввести муку та все добре вимішати до однорідної маси.

Цибулеві деруни смажать по декілька хвилин з кожної сторони на добре розігрітій сковороді, на оливковій олії. Оригінальна страва готова. Смакує як самостійно, так і у вигляді доповнення до супів. Смачного!

попередня стаття5 гарних ідей зберігання на балконі, які легко реалізувати
наступна статтяКартопляні деруни з куркою — швидка та смачна страва
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я