Банан та борна кислота виженуть надокучливих мурах з ділянки

0
Мурахи на городі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мурахи дуже швидко працюють. Вони надокучливі та моментально захоплюють територію саду,  дачної ділянки чи городу. Природа — це прекрасно, але таке сусідство не є бажаним.

Готові засоби для боротьби із мурахами є суцільною хімією, яка далеко не завжди виявляється дієвою. Спробуйте скористатися «отрутою» з бананової шкірки та борної кислоти.

Як приготувати

Вам знадобиться хоча б дві шкірки від перезрілих бананів. Вони приваблюють мурах солодкуватим запахом. Зелені чи просто жовті не мають такої властивості. В 1 л теплої води потрібно розвести 10 г борної кислоти. У цей розчин кладуть шкірки на 4 години.

Засіб простий у приготуванні та використанні. Бананові шкірки потрібно розкласти у місцях, де організувались мурахи. Ласощі їх приваблять, але повертатись до них вдруге бажання зникне. А разом з ними буде вирішена ваша проблема із небажаними сусідами.

попередня статтяЯкий обрати горох, щоб швидко зварити суп
наступна статтяЧи можна надовго заморожувати солений оселедець
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я