Досвідчені городники радять, що робити з бурячинням

0
Досвідчені городники радять, що робити з бурячинням
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон збору врожаю триває і кожен досвідчений городник знає, що бадилля не варто викидати. Можна корисне застосування організувати.

Подробиці

Бурячиння важко назвати відходами, бо коли воно молоді господині його морозять для приготування взимку рагу, теплих салатів та перших страв. Соковиті стебла мають багато корисних елементів та приємний смак, що доповнює різні страви.

Натомість восени, коли листя вже сухе, а стебла грубі та жорсткі в домашній кулінарії не використаєш. Проте худоба чи птиця ласуватиме восени та взимку. Бурячиння добре зберігається у сухому вигляді.

Інший спосіб використати бурячиння — це добриво та утеплення для кущів. Коренева система ягідних кущів краще перезимує, якщо її утеплити. Бурячиння створює щільний шар, що не пропустить морози і водночас підживить рослини.

попередня статтяКорисна запіканка з броколі та філе за 30 хвилин
наступна стаття3 причини, чому потрібно додавати сіль у пральний порошок під час прання
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я