Прикмети про волосся і нігті, яких варто дотримуватися кожній жінці

0
Прикмети про волосся і нігті, яких варто дотримуватися кожній жінці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

А ви коли-небудь думали про те, чому з найдавніших часів жінкам прийнято волосся заплітати в косу і покривати голову при поході до церкви? Чому до року не можна стригти дітей? Або навіщо раніше люди спалювали своє зістрижене волосся?

З давніх часів волосся надавали величезне значення і наділяли магічною силою. Вважалося, що волосся має своєрідну енергію і виконує роль сполучного елемента між людиною і потойбічним світом. У них зберігаються енергія, сила, здоров’я, доля і успіх людини, тому будь-які зміни зачіски впливають на подальше життя їх власників.

Існує дуже багато прикмет про волосся і нігті. Ми зібрали для вас найпопулярніші, але вірити в них чи ні, вирішувати вам, адже немає жодного наукового підтвердження, що це все правда.

Волосся

1. Увечері, перед тим як лягати спати, завжди добре розчісуйте волосся – ця процедура звільняє голову від накопиченої за день інформації та розкладає її по поличках. Так що якщо ви заплуталися у своїх думках чи ідеях, досить просто взяти в руку гребінець, і в голові все миттєво проясниться.

2. Перед важливою справою, де вам потрібно бути зосередженою, зберіть волосся в тугий хвіст на потилиці. До речі, не випадково офісний стиль передбачає строгу зачіску. Якщо ж у вас не надто довгі локони, то хоч би вдома перед виходом зберіть їх по можливості в пучок; це допоможе подолати труднощі упродовж дня.

3. Звільнитися від непотрібного минулого, перестати страждати від нерозділеного кохання, нездужання допоможе… похід до перукаря. Щоб досягти кращого результату, у процесі стрижки уявляйте, як йде негативна енергія разом із стриженими кінчиками волосся.

4. Ретельно вибирайте майстра. Вважається, що той, хто стриже, впливає на ваше біополе. В ідеалі майстер повинен бути для вас незнайомою людиною, яка не зацікавлена ​​в вас і не має жодного наміру проти вашої особистості. Вибирайте позитивних, не скигліїв.

Також його аура має бути теплою по відношенню до вас: енергію та настрій перукаря ви відчуєте відразу ж при спілкуванні з ним, якщо добре прислухаєтеся до себе. Не сподобалося? Не приходьте наступного разу.

5. Категорично забороняється стригти себе самому. Це небезпечно тим, що приваблює грошові проблеми, погіршує психологічний і фізичний стан людини, відлякує від неї удачу, прирікає самотність і вкорочує життя.

6. Студентам не рекомендується стригти і навіть мити волосся перед іспитами, щоб не втратити накопичену та вивчену інформацію.

7. Вагітні жінки намагаються не стригтися, оскільки вважається, що волосся зберігає дані, які необхідно передати майбутньому малюкові.

8. За допомогою волосся можна знімати та наносити порчі, приворожувати коханих, навіть проклинати. Тому до зістриженого або навіть просто випалого волосся потрібно ставитися з особливою трепетністю. У давнину просто так викидати волосинки було суворим табу, щоб ніхто не скористався ними зі злим наміром. Виправдано складати волосся в окремий мішечок і ховати (під великим каменем або деревом), а краще спалювати.

Волосся стоїть на другому місці за силою та ефективностю магічного впливу після людської крові

Нігті

У багатьох країнах світу існують негласні правила, які стосуються нігтів, адже нігті здатні рости не лише протягом усього нашого життя, а й навіть після нього, що є свідченням їхнього самостійного буття. Що ж не варто робити згідно з містичними спостереженнями?

1. Стригти нігті маленькій дитині до року не можна, оскільки ця процедура вважається ритуалом посвяти злодіїв.

2. Щоб маля не лякало всіх своїми довжелезними нігтиками, молодим мамам рекомендується обкушувати їх і збирати в окрему коробочку.

3. Однак у свідомому віці для жінок мати довгі доглянуті нігті означає бути забезпеченою та самодостатньою. І це поняття прийшло до нас дуже давно. Адже раніше тільки дворяни, не затьмарені господарськими справами, могли дозволити собі мати довгі нігті і не турбуватися про те, що вони якось завадять їм у господарстві.

Нігті – це показник не стільки багатства, скільки здоров’я

4. Лікарі під час важких операцій визначають самопочуття людини за кольором її нігтів. Не можна покривати лаком нігті на руках і ногах, якщо вам належить хірургічне втручання або пологи.

5. А за розміром півмісяця на лунках своїх нігтів ви без допомоги ворожки можете передбачити собі долю: чим ширші вони, тим довше життя вам судилося прожити; чим вони виразніші, тим яскравішими і насиченішими вона буде.

6. По нігтях можна помітити та прихований е патології. Багато хто вважає, що поява жовтих плям обіцяє швидку смерть. Однак не варто панікувати, помітивши у себе такі мітки. Вони можуть бути свідченням якогось медичного ускладнення, яке за допомогою лікарів можна вилікувати.

7. Поява на нігтях білих цяток сигналізує про те, що слід очікувати приємної події. Позбавлятися їх не можна, бо успіх піде разом з ними.

8. А ось чорні цятки, навпаки, на нещастя, тому нігті з такими мітками скоріше потрібно обрізати, щоб застерегти себе від неприємностей.

9. Пам’ятайте, зістрижені нігті в жодному разі не можна викидати на смітник, їх потрібно акуратно змити в унітаз. Така процедура виконується для того, щоб частинки людського тіла не потрапили в погані руки, щоб застерегти себе від нечистих сил та впливу іншої людини.

Як тільки вчені не намагаються пояснити всі ці наміри з логічного погляду, все зводиться лише до того, що дівчатам і хлопцям слід слідкувати за собою. А повір’я — лише спосіб налякати і мотивувати людей.

Прикмет, що стосуються волосся та нігтів, існує величезна кількість. Багато хто з них не витримав тиску часу. Наприклад, про те, що вагітним жінкам не можна стригти чи фарбувати волосся, а немовлятам підстригати нігті. Цих прикмет давно вже ніхто не дотримується, і постраждалих через недотримання поки що не виявлено.

Однак, як і раніше, актуальна прикмета, яка говорить, що не можна стригтися самому. Це обіцяє фінансові проблеми, самотність, веде до погіршення психологічного стану людини і може скоротити життя. Не можна стригти чоловіка, якщо, звичайно, ви не професійний перукар.

Бажання заощадити на стрижці благовірного може обернутися майбутнім розлученням. У студентів раніше існувала прикмета: не мити волосся і не стригтися перед іспитом — ризик не здати предмет і завалити сесію. Маленьким діткам багато мам роблять першу стрижку, коли їм виповнюється рік.

Але до року чіпати волосся дитини не рекомендується, щоб не накликати на нього напасті. А раніше вважалося, що в рік дитини будь-якої статі потрібно голити наголо – це мало гарантувати густоту волосся надалі. Сьогодні цієї прикмети теж здебільшого не дотримуються, багато хто зрозумів, що якість волосся є генетичним фактором і від гоління ніяк не залежить.

Існує повір’я, що волосся і нігті не тільки дітей, а й дорослих слід утилізувати правильно — спалювати, тому що всякі несумлінні люди можуть використовувати ваш біоматеріал у своїх корисливих цілях.

До речі, про нігті: за ними лікарі часто визначають стан пацієнта, тому перед складними операціями, пологами та в деяких інших ситуаціях (наприклад, при переломі кінцівок) рекомендується лакове покриття з нігтів прибирати.

Раніше вважалося, що білі смужки на нігтях до подарунка або нового знайомства, зараз з’ясувалося, що вони виникають з нестачі якихось речовин в організмі, тому як подарунок можна придбати вітамінний комплекс і пропити його.

Мабуть, головні на сьогоднішній день прикмети — це те, що волосся та нігті у представниць прекрасної статі мають бути здоровими. Від кінчиків, що січуться, краще позбавлятися за допомогою ножиць, інакше проблема може тільки посилитися. А якщо почали шаруватись нігті, їх необхідно лікувати.

попередня статтяЯк приготувати грядки для посадки моркви «під зиму»
наступна статтяРецепт капустяного пирога, який готується швидко та просто
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я