«Я занадто довго сиділа на дієтах»: Бейонсе про проблеми з “розумним сприйняттям свого тіла”

0
«Я занадто довго сиділа на дієтах»: Бейонсе про проблеми з
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Важко уявити, що навіть Бейонсе почувається невпевнено, коли йдеться про її фігуру. Здавалося б, куди краще: широкі стегна та вузька талія, але ні. В інтерв’ю Harper’s Bazaar співачка зізналася, що вже багато років працює над тим, щоб з любов’ю ставитись до себе та свого тіла.

Співачка зізналася, що тривалий час відчувала тиск на собі через те, що постійно перебувала в центрі уваги. Бейонсе вважала, що всі навколо вимагали, щоб вона виглядала належним чином. Тепер королева Бі зізналася, що зрозуміла, що справжня турбота про себе – це турбота про своє психологічне здоров’я.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

«У минулому я витрачала надто багато часу на дієти, помилково вважаючи, що турбота про себе означає вправи та надмірне обмеження раціону», – сказала вона Harper’s Bazaar. Проте сьогодні співачка ставиться до себе з більшим розумінням і любов’ю. «Моє здоров’я, те, як я почуваюся, коли прокидаюся вранці, мій душевний спокій, скільки разів я посміхаюся, чим займаю свій розум і своє тіло – ось на чому я намагаюся зосередитися щоразу», – зізналася співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

«Психологічне здоров’я – це також турбота про себе. Я намагаюся розірвати хибне коло зосередити всю енергію на своєму організмі, звертаючи увагу на всі знаки, які він мені посилає. Ваше тіло підскаже вам, чого воно потребує, потрібно тільки навчитися слухати його», – поділилася Бейонсе.

До речі, порада від ікони: щоб розставити пріоритети щодо психічного та фізичного благополуччя, важливо відучитися від ідеї, що турбота про себе та самосвідомість – це одне й те саме. Це випробування, з яким стикаються мільйони жінок, незалежно від того, перебувають вони на публіці, як Бейонсе, чи ні.

Нагадаємо, Бейонсе та Джей Зі разом виховують трьох дітей. У 2012 році у пари народилася перша дочка Блу Айві, а у 2017 вони стали батьками близнюків – хлопчика Сера та дівчинки Румі.

попередня статтяНазвані знаки зодіаку, які найбільше люблять “робити” нерви
наступна статтяНоворічний торт “Червоний оксамит”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я