Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

0
Смажена картопля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З цибулькою та часником, зеленню та з мариновами огірками – чудовий варіант вечері.

Особливості підготовки картоплі

Цей овоч потрібно попередньо замочити у воді. Мінімум на годину. Після цього картоплю потрібно промити та обсушити паперовим рушником. Мокру смажити не рекомендується.

Процедура замочування дозволяє знизити кількість швидких вуглеводів та крохмалю. Таким чином забирається зайва калорійність. Окрім того, смак смаженої картоплі стане ніжнішим. І вам дуже сподобається апетитна скоринка.

Якщо ви переживаєте за нітрати та їх кількість у овочі, під час проведення теплової обробки вони саморуйнуються. В середньому смажена картопля готується протягом 20-25 хвилин. При бажанні додати цибулю та часник – роблять це за 3-4 хвилини до кінця приготування. Смачного!

попередня статтяЯк котлетам зробити хрумку скоринку
наступна статтяЯк зберегти зелень свіжою протягом довшого часу
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я