Як котлетам зробити хрумку скоринку

0
Котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хто любить котлети, підійміть руку! Звичайно, їх люблять майже всі. А як щодо хрумкої скоринки? Такі котлети стануть хітом не тільки вечірньої трапези, але і будь-якого столу для гостей. Просто треба знати секрет, як це зробити.

Інгредієнт для скоринки

Приготуйтесь куштувати соковиті, ароматні котлети із скоринкою. Відомо, що за м’якість та відсутність сухості відповідає хліб у фарші або терті овочі. Вони утримують вологу.

З паніровкою все вирішується за смаком, але саме вона є фінальною нотою. Обваляти у муці або у панірувальних сухарях — стандартний варіант. Якщо ви хочете спробувати щось нове, тоді візьміть кукурудзяні пластівці, з яких варять кашу. Вони бувають великі за розміром. Якщо у вас такі, просто подрібніть їх.

Далі все відбувається звичним чином. Сформовані котлети потрібно запанірувати та посмажити. Такий спосіб буде смакувати не лише з котлетами, але і з м’ясом птиці. Смачного!

попередня статтяЩо лікує хрін з медом
наступна статтяЩо буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я