Названі знаки зодіаку, які найбільше люблять “робити” нерви

0
Названі знаки зодіаку, які найбільше люблять
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Астролог і нумеролог із Нью-Йорка Рубі Міранда назвала знаки зодіаку, які люблять тріпати нерви оточуючим і виводити їх із себе, повідомляє YourTango.

За її словами, незалежно від того, чи навмисно так поводяться представники цих знаків або просто не можуть упоратися з собою, зрештою їм властиво бути занудами і виявляти риси, притаманні токсичним людям.

Рубі Міранда зазначає, Овен – найгірший із тих знаків, які можуть звести з розуму. Їхня головна проблема полягає в тому, що якщо їх чимось зачепити — вони не заспокояться. У більшості випадків представники цього знака починають “робити” нерви, якщо з ними не згодні.

Пам’ятайте, ніколи не сперечайтеся з Овном, якщо дбаєте про свою душевну рівновагу та спокій”, – попереджає астролог.

Рак – ще один безшабашний знак. Представники цього знака вміють зводити з розуму тих, хто їх оточує, причому роблять це не тільки тому, що непостійні та безтурботні. Раки ще вміють зраджувати. Вони від природи першокласні ошуканці. Жоден інший знак не здатний так “нападати зі спини”.

Те саме стосується Левів, які люблять грати на нервах та влаштовувати цілі трагікомедії в трьох актах. Рубі Міранда стверджує, що вони бувають надто гнівливими. Їм здається, що коли вони виявляють надмірний натиск, це піде тільки на користь. Щоправда, того ж таки не скажеш про тих, кому доводиться терпіти Левів, які можуть пиляти оточуючих майже до смерті практично з будь-якої причини.

Терези гарантовано доведуть вас до того, що ви або “видавите собі очі”, або вам знадобиться кнопка катапультування”, – говорить астролог.

Терези брешуть, причому роблять це, заради того, щоб зберегти обличчя і репутацію — це одна з основних цілей їхнього життя. Представники цього знака ні в чому не визнаються і не беруть на себе відповідальність за будь-яку провину. У більшості випадків Терезам все сходить з рук. Але люди чудово розуміють, що під цією маскою “хорошої людини” ховається звичайнісінький брехун, який не хоче, щоб його викрили.

Нахабство та шкідливість Водоліїв не знає меж.

“Поки ви чекатимете чогось від них, вони забудуть, що ви є і ні за що не дадуть вам те, що ви хочете. Водолії не планують йти на компроміс і виходити із зони комфорту, їм простіше ігнорувати вас, поки ви не почнете божеволіти від цього” – наголошує Рубі Міранда.

Риби — майстри маніпуляцій, які навіть не переживають через те, що перетворюють емоції оточуючих на гнів, злість та лють.

“Потім раптово, після того, як у вас уже не залишиться сил щось з’ясовувати з ними, Риби зауважать, що вам потрібна допомога. Вони вдадуть ніби нічого не сталося, ніби на них не лежить ніякий відповідальності. Представники цього знака протягнуть руку. Але взяти цю руку – значить знову підписатися на таке божевілля” – каже астролог.

попередня стаття“Соус, іграшковий хом’як і ложка для пластівців”: найдивніші подарунки королівської родини на Різдво
наступна стаття«Я занадто довго сиділа на дієтах»: Бейонсе про проблеми з “розумним сприйняттям свого тіла”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я