3 фасони пальто, які завжди виглядають «дорого»

0
3 фасони пальто, які завжди виглядають «дорого»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пальто без перебільшень можна назвати головною річчю в осінньому гардеробі. Якісь моделі потрапляють до списку трендів лише на один сезон, а деякі поза часом. Саме на них варто звернути свою увагу, якщо зараз ви знаходитесь в пошуках нового пальта. Розповідаємо про три фасони пальта, які підійдуть усім і ніколи не вийдуть із моди.

Оверсайз

 

Пальто-оверсайз не тільки добре гріє і дозволяє надягати під нього велику кількість навіть найоб’ємнішого одягу, але й підходять всім незалежно від росту і типу фігури. Всупереч поширеній думці, вільний крій верхнього одягу зовсім не повнить, а навпаки, робить фігуру візуально стрункішою і витонченішою.

Класичне двобортне

Ми навіть не можемо уявити, що має статися, щоб класичне двобортне пальто вийшло з моди. Воно може бути абсолютно пряме або трохи приталене, класичного відтінку або ультрамодного яскравого і навіть із принтом. Цей фасон пальта неодмінно сяде на будь-яку фігуру і підійде для будь-якого випадку – від ділової зустрічі до прогулянки у парку.

Пальто-халат

Розслаблене пальто-халат теж уже давно заслужило звання класики. Це ідеальне рішення для тих, хто шукає щось між попередніми двома варіантами. Зав’язуйте пояс на талії, щоб створити гарний силует або носіть пальто розстебнутим – воно чудово виглядатиме в будь-якому випадку. Що стосується поєднань, пальто-халат можна одягнути буквально з будь-яким одягом: від спортивного костюма до вечірньої сукні.

попередня статтяДуже смачний швейцарський салат із буряків: справжня вітамінна бомба
наступна статтяЩо можна додати в оладки для покращення смакових якостей
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я