Ентоні Джошуа розповів про свій “найкращий різдвяний подарунок”

0
Ентоні Джошуа розповів про свій
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ентоні Джошуа став спортивною суперзіркою. Його майстерність на рингу принесла йому славу, пояси та багатство, які він використав, щоб віддавати своїм близьким все найкраще.

Подробиці

Розмовляючи з журналістом LADbible Ентоні невимушено сказав:

«Напевно, найкращий різдвяний подарунок, який я зробив… автомобіль, для двоюрідного брата, щось подібне».

Однак не тільки сім’я Джошуа виграє від його щедрості в цей святковий період, адже 32-річний чоловік створює фонд для підтримки молодих людей, який він організовує в ​​районі де виріс, у Уотфорді. Коротко підсумовуючи, про що мова піде, колишній чемпіон у важкій вазі сказав: «Це просто купа хлопців, які роблять щось у спільноті».

Ентоні Джошуа розповів про свій "найкращий різдвяний подарунок"

Він продовжив:

«Я також не хочу говорити про себе, у мене є так багато друзів з тієї ж спільноти, які йдуть тим же шляхом, що й я, і коли ми стаємо старшими, ми схильні забувати про наступне покоління, яке приходить за нами. Колись я був тим поколінням, яке шукало керівництва. Тому ми хочемо організувати багато позитивних речей у цьому районі. У нас є 100 квитків на бокс у вихідні, у нас є близько 60 самокатів, які можна роздати дітям. Ми прикрасимо боксерський зал, ми принесемо рекламу в боксерський зал. Іноді ваша присутність важливіша за ваш прибуток».

Джошуа почав свою боксерську кар’єру відносно пізно. Він взяв пару рукавичок у 2007 році, коли йому було 18. Але вже до 2012 року він здобув золоту медаль на Олімпіаді в Лондоні, а наступного року став професіоналом.

Якою була його перша велика покупка, коли почали надходити гроші:

«Я купив квартиру, в якій ми жили. Я подумав, що це найрозумніша інвестиція, яку я зроблю. І я радий, це просто підштовхнуло мене в правильному напрямку. Останнє, чим я хочу займатися, — це боротися за виживання в цьому житті надалі».

Він сказав:

«Я хочу піти на висоті своєї кар’єри. У мене три цілі: я хочу дати можливість своїй місцевій громаді розвиватися, я хочу, щоб мене боялися у моїй галузі, і я просто хочу поваги.»

попередня статтяКолишня дружина Джеффа Безоса стала “найвпливовішою жінкою” 2021 року
наступна стаття5 правил, які допоможуть зробити вії довшими і густішими в домашніх умовах
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я