Три правила для цвітіння троянд з травня і до заморозків

0
Кущ з трояндами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Троянди — це естетичне задоволення. Чим їх більше, тим привабливіше виглядає територія з ними. Вони прикрасять собою будь-яку клумбу у місті, в парку чи на дачі. В наших силах надати правильний догляд квітам, щоб вони продовжували цвісти якнайдовше.

Правило № 1

Найперше правильно обирайте місце для висаджування. Троянди люблять багато світла, тепло та добре провітрювані ділянки. Зона у затінку може стати причиною відсутності гарних бутонів та їх тривалого цвітіння.

Правило № 2

Щедро давайте добрива. Троянди потребують підкормку. Використовуйте спеціальні мінеральні добрива для них, щоб уникнути дефіцитів поживних речовин.

Правило № 3

Троянди потребують достатньо вологи. Перевіряйте регулярно ґрунт. Якщо відчуваєте, що є сухість, поливайте грядку. При теплій погоді поливати потрібно декілька разів на тиждень.

Правило № 4

Кущі потрібно вчасно підрізати. Це роблять в період з лютого до квітня. Обрізають лише старі та хворі гілки. Коли бутони відцвіли, їх також потрібно забирати. Ця процедура допомагає звільняти місце для нових.

Трояндам потрібен догляд. Їх треба поливати, підживлювати, обрізати та просто любити. Якщо ви помітили, що почала з’являтись тля чи інші шкідники, одразу використовуйте фунгіцидні засоби для їх знищення.

попередня статтяЯк правильно підігріти м’ясо без втрати соковитості та ступеня просмаження
наступна статтяЯк врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я