Миємо малину так, щоб вона лишилась цілою

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Помити малину — справа двох хвилин. Але щось йде не по плану. Ягоди починають втрачати форму, перетворюючись на суцільну кашу, вбирають вологу. Це призводить до зміни смаку, він стає водянистим. Неправильне миття — ось помилка, яку потрібно виправити.

Ягоди будуть цілі

Всі знають, що малину досить складно мити. Не робити цього теж не можна. Маленькі комахи, пил, хімічні речовини після обробки — все це осідає на ягодах. Візьміть до уваги ще один фактор, який полягає виключно у гігієнічних міркуваннях. Невідомо хто і якими руками збирав ягоди.

Перш за все малину потрібно перебрати. Вибрати з неї дрібне листя чи гілочки, зелені ягоди. Потім обережно перекладіть їх у друшляк. Він має стояти у тазу з водою. Вона обережно заповнить простір у друшляку, покривши ягоди. Таким чином вони мають постояти декілька хвилин. Повторіть процедуру ще раз, а потім розкладіть малину на рушник.

Тепер ягоди вимиті та чисті. Найголовніше, що вони залишаються цілими. Хтось може сказати, що малину можна їсти просто так. Процедури миття зайві. Можна погодитись із цим, але тільки при умові. що малину ви збирали самостійно на власній дачі.

Свіжа малина може зберігатись у холодильнику протягом 3 діб. Зверніть увагу, мити ягоди потрібно лише перед вживанням. Весь інший час вона має стояти суха. Це допоможе довше їй лишатись придатною до вживання.

попередня статтяЯк приготувати картоплю фрі у мікрохвильовці
наступна статтяКоли і які яблука збирати на зберігання
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я