“Макіяж без макіяжу”: як його зробити

0
Макіяж без макіяжу: як його зробити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ретельно підготуйте шкіру до макіяжу

Якщо ви хочете досягти ефекту абсолютної природності, шкіра має бути зволожена і без видимих ​​недосконалостей. Скрізь, де є дрібні лущення та нерівності, буде помітний тональний крем (навіть якщо він легкий та ретельно розтушований). Обов’язково використовуйте м’які ексфоліанти з кислотами, щоб видалити всі ороговілі частинки шкіри, нанесіть зволожуючий крем або сироватку, а якщо є зайві 15-20 хвилин – нанесіть тканинну маску, вона глибоко зволожить шкіру обличчя і додасть їй природного сяйва.

Коли йдеться про натуральний макіяж, про щільні тональні креми краще забути – вони часто можуть створювати ефект маски або просто виглядати неприродно. Використовуйте легкі тональні флюїди, ВВ- та СС-креми, а якщо тон обличчя рівний від природи – можна точково замаскувати недосконалість консилером. Наносити та розтушовувати засоби краще пухнастим пензлем або спонжем – вони допоможуть створити невидиме покриття.

Акуратно підфарбуйте і розчешіть брови

Чіткі геометричні брови, густо заповнені кольором, – повна протилежність природності. Вони не тільки будуть виглядати як сторонній об’єкт на обличчі, але і додадуть вам пару-трійку зайвих років. Якщо ваші брови досить густі, можна просто надати їм форми, уклавши прозорим гелем. Якщо все ж таки потрібно їх підфарбувати – використовуйте туш для брів або тонкий олівець, намалюйте ледь помітні лінії, що імітують волоски.

Обережно із контурингом

Підкреслити рельєф обличчя завжди важливо, але якщо ви хочете зберегти ефект природності, це варто робити вкрай акуратно. Відмовтеся від сухих коректорів з рудуватим відтінком – вони виглядають неохайно, створюють ефект втоми, можуть підкреслити зморшки та недосконалості. Краще підійдуть кремові текстури з холодним підтоном – вони виглядають натуральнішими і легше тушуються. Взагалі, підкреслити рельєф можна і за допомогою хайлайтера – просто нанесіть його кінчик носа та вилиці та ретельно розтушуйте, щоб блиск виглядав природно.

Використовуйте рум’яна

Що може бути натуральніше за легкий рум’янець на щоках? Рум’яна – відмінний продукт, який допоможе досягти свіжого тону обличчя та розставити світлові акценти у макіяжі. Зверніть увагу на вибір відтінку та текстури продукту. Ми рекомендуємо віддати перевагу кремовим продуктам, вони простіші у використанні і виглядають натуральнішими, ніж сухі рум’яни.

Вибирайте коричневу туш

Якщо вам від природи дісталися темні густі вії, про туші взагалі можна не згадувати, проте якщо природного обсягу все ж таки не вистачає, чорна туш — не найкращий помічник: вона завжди добре помітна і скоріше підходить для вечірнього макіяжу. Коричневі відтінки туші додадуть бажаної виразності погляду, але при цьому продукту не буде видно на віях.

попередня стаття5 правил, які допоможуть зробити вії довшими і густішими в домашніх умовах
наступна статтяПоради психологів, як “стати авторитетом” для своєї дитини
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я